Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Improvisatietheater: Sub Rosa speelt 'Misfits'

Wie gaat er mee naar de improvisatievoorstelling van Sub Rosa? Een leuke activiteit mochten we uit de escape-room hebben kunnen ontsnappen :)

Ik doe op dit moment een improvisatiecursus bij deze groep, en ik ga graag kijken als de sterren zelf het podium betreden!

Misfits:

Voor de tweede voorstelling van dit theaterseizoen gaan we door met onze lijn van Taboe-shows waar we vorig jaar mee begonnen zijn. Ditmaal is het thema: ‘Misfits’. Tijdens deze volledig geïmproviseerde voorstelling nemen we u mee langs allerlei over die we hebben in onze samenleving over mensen die ‘er niet bij horen’. Want u heeft vast wel eens een moeder tegen haar zoon horen zeggen dat hij niet zo moet staren naar die meneer in een rolstoel. En misschien vindt u het zelf wel lastig als u met een ADHD’er moet samenwerken. Uiteraard horen deze mensen ‘erbij’ maar we vinden het toch vaak lastig omdat ze niet binnen de norm van ons ideale plaatje van de maatschappij passen. Deze voorstelling zal wat ons betreft confrontabel zijn (comfortabel / confronterend) en we zouden heel graag met u dit onderwerp verder onderzoeken. U bepaalt deze avond mede wat wij spelen, dus kom vertellen wat u wilt zien!

Sub Rosa is een stichting met als ideële doelstelling het op een hoger niveau brengen van improvisatietheater in de stad Groningen en Ommeland. Dat doen we door de het ontwikkelen van voorstellingen en het organiseren van internationale workshops. De mensen die in de voorstellingen van Sub Rosa spelen zijn een bonte mix van Noorderlingen, van beginners tot zeer ervaren spelers. Stuk voor stuk staan ze voor passie, fantasie en verhaal. En als ze samen op het podium aan het spelen gaan, gebeuren er magische dingen. Want bij improvisatietheater pur sang is het geheel altijd meer dan de som der delen.

Voor meer informatie en kaarten: http://bijvrijdag.nl/improvisatietheater-door-sub-rosa-#.ViVY0hArKV4

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/947374702024651/

Details

***
za 24 okt 2015
20:30
23:00
8 deelnemers
Groningen
Groningen
Vrijdag theater (voorheen Prinsentheater)
7,50

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 3/8

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 3/8

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Improvisatietheater: Sub Rosa speelt 'Misfits' wordt geladen