Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Première film Room

Wie gaat er mee naar de première van deze film? Kaartje zelf aanschaffen via www.groningerforum.nl. Verzamelen tussen 18.30 en 18.45 om op tijd een goed plekje in de zaal te kunnen kiezen. De film begint om 19 uur.

 

ROOM

 Let op met kinderen tot 12 jaar

 

 

Room is zowel een boeiend verhaal over gevangenschap en vrijheid als een schets van de fantasieën van een kind en een indringend portret van familiebanden en vastberadenheid. Gebaseerd op de gelijknamige bekroonde bestseller van Emma Donoghue, in het Nederlands vertaald als Kamer. Regisseur Lenny Abrahamson (Frank) blijft trouw aan het boek en weet tegelijkertijd Jack, Ma en hun bijzondere wereld op een intense, aangrijpende manier naar het witte doek te vertalen. Deze ontroerende film toont aan dat de liefde voor je kind zelfs de meest vreselijke omstandigheden overwint. Brie Larson kreeg voor Room de oscar voor beste vrouwelijke hoofdrolspeler. 

Regie: Lenny Abrahamson | Ierland, Canada | 2015 | 118 minuten | Engels gesproken, Nederlands ondertiteld | Met: Brie Larson, Jacob Tremblay, Joan Allen en William H. Macy

Details

***
do 3 mrt 2016
18:30
21:00
10 deelnemers
Groningen
Groningen
Forum Images Hereplein 73, 9711 GD Groningen
E 4,75

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 3/10

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 3/10

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Première film Room wordt geladen