Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Wandeling Ermelose Bos en Heide

Ik kom af en toe in Ermelo vanwege mijn houten hutje. In de tweede helft van augustus staat de heide in Ermelo in bloei. De Ermelose Heide (380 ha) is een droge, open heide, omgeven door bos. De heide wordt het hele jaar begraasd door een schaapskudde met Veluwse Heideschapen.

Bos en heide wisselen elkaar perfect af op deze wandeling vanuit Ermelo. Eerst ga je via kleine paadjes door de uitgestrekte bossen van de Noord-Veluwe. Ongeveer halverwege opent het bos zich en trek je dwars over de Ermelose Heide. Zelfs buiten de bloeitijd is dat een genoegen: je wordt getrakteerd op weidse vergezichten over de Veluwe. 

Het is voor mij alweer een tijdje geleden dat ik daar heb rondgelopen. Wie van jullie heeft zin om mee te wandelen? Na afloop kunnen we samen wat drinken en/of eten in Ermelo of bij mooi weer bbqen bij mijn hutje. Ik heb 2 hondjes mee tijdens het wandelen. 

Parkeren kan (gratis) bij het het bezoekerscentrum aan de Postweg 50 (via de Drieerweg). Hier kunnen we starten met een drankje alvorens we aan t wandelen gaan.  

Details

***
za 20 aug 2016
14:00
20:02
3 deelnemers
Ermelose heide
Ermelo
wat je zelf uitgeeft

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 3/3

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 3/3

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Wandeling Ermelose Bos en Heide wordt geladen