Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Zienemaan en sterren avond 1

Ik ben een paar keer geweest en vond het altijd heel leuk (als het weer mee zit). Het programma voor dit jaar is nog niet bekend, dus ik laat het nog wel een beetje afhangen van de prezieze film of ik vrijdag ga, of misschien een andere dag. Ik weet ook de precieze tijden nog niet maar wou dit alvast in de agenda noteren. Wie heeft zin om mee te gaan?

Zie ook de website: http://www.zienemaan.nl/

De film die vrijdag draait is Heartstone:

Heartstone (Hjartasteinn)

Prijswinnende debuutfilm over de jongens Thor en Christian die in een afgelegen vissersdorp een intense zomer beleven vol ontluikende verlangens. Terwijl de ene het hart van een meisje probeert te veroveren, ontdekt de ander gevoelens voor zijn beste vriend.

Het schitterende IJslandse landschap is het decor voor een gevoelige coming-out film, zoals ze alleen in het hoge noorden gemaakt worden; dromerig, oprecht en zeer origineel.

Geschiedenis van Zienemaan & Sterren

Zienemaan & Sterren is de grootste openluchtbioscoop van Noord Nederland. Onder de zomerse sterrenhemel creëert Zienemaan & Sterren elk jaar grootse en unieke filmvertoningen voor iedereen die houdt van baanbrekende films in een bijzondere setting.

Tijdens Zienemaan & Sterren geniet je van een gezellige en relaxte sfeer, prachtige voorfilmpjes, lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk een filmprogramma waar je U tegen zegt. Wat in 2011 begon als verrassend initiatief op de grasweide van het Ebbingekwartier, is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks filmevenement met duizenden bezoekers.

Sinds de eerste editie in 2011 zijn er talloze films in de Groningse buitenlucht vertoond. Naast het 3-daagse filmfestival is er ook een reeks openluchtfilms op het dak van het VVV-kantoor vertoond. Ook zijn er gratis toegankelijke legendarische concertregistraties van Herman Brood en David Bowie op de Grote Markt vertoond.

Zienemaan & Sterren staat garant voor een unieke filmervaring. Sinds 2015 is de driedaagse openluchtbioscoop gesitueerd op het voormalige Suikerunieterrein.

Details

***
vr 1 sep 2017
20:00
23:00
25 deelnemers
Groningen
Groningen
Ouder suikerfabriek
8,50 euro

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 6/25

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 6/25

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Zienemaan en sterren avond 1 wordt geladen