Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Lentebier Festival Delirium Cafe Amsterdam

   Afbeeldingsresultaat voor delirium lente festival

 

Maak kennis met nieuwe bieren tijdens het Lentebier Festival bij Delirium Café Amsterdam. Speciaal in het teken van frisse bieren en het heerlijke lentegevoel.

Geniet van bekende én voor Nederland onbekende bieren. Heerlijk op ons terras met een biertje in je hand en genieten van ambachtelijk eten. Meer dan 10 internationale brouwerijen zijn aanwezig om de beste bieren voor jullie te tappen. Verder vertellen zij graag meer over de verhalen achter de brouwerijen.

Een festival is niet compleet zonder lekkere hapjes! Zo kun je bij de kaasstand verschillende kazen proeven en is er een echte Italiaanse steenoven voor authentieke pizza’s. Uiteraard zal de chef-kok daarnaast nog speciale festivalgerechten bereiden.

Dans de zomer tegemoet en geniet van de klanken van de lente met heerlijk live muziek. De diverse muzikale acts sluiten naadloos aan bij de tijd van het jaar en natuurlijk het bier.

Bij binnenkomst koop je een proefglas voor €5,-. Deze is van jou en mag je ook houden. Met dit glas kun je bij de marktkramen en aan de bar jouw biertjes bestellen. Bier, fris, wijn en eten kan worden gekocht met munten die bij de bar te koop zijn. Een muntje kost €2,50.

Ga je mee?

Details

***
zo 22 apr 2018
15:00
22:00
2 deelnemers
Noord-Holland
Amsterdam
Piet Heinkade 4-6-8
Proefglas 5,- en muntjes 2,50 per stuk (zelf aanschaffen).

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 2/2

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 2/2

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Lentebier Festival Delirium Cafe Amsterdam wordt geladen