Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Theaterfestival Vuurol, Thema: Stroom

Vuurol biedt een theaterwandeling door de bossen van De Lage Vuursche. Het startpunt is het dagrecreatieterrein Drakenstein in Lage Vuursche, waar we verzamelen voor de ingang.

De theaterwandeling biedt een rijkgeschakeerd palet van zo’n 20 voorstellingen, 10 korte acts en beeldende kunst op de mooiste plekjes in het bos rondom het dagrecreatieterrein. Aan de hand van een plattegrond, een bewegwijzering in het bos en een programma met beschrijving van wat er te beleven is, kies je zelf wat je wilt zien en in welke volgorde. Je loopt zelfstandig jouw theaterwandeling.

De voorstellingen spelen vijf keer per middag; zij starten op het hele of halve uur. Het zijn korte voorstellingen die tussen de 15 en 20 minuten duren.

Op de wandelpaden onderweg zult u verrast worden door acts. Deze korte acts, al dan niet mobiel, worden doorlopend gespeeld. Kortom: een leuk festival, in een prachtige omgeving! Wie gaat er gezellig mee?

Voor meer info en het reserveren van tickets, zie: https://www.vuurol.nl/programma/reserveren/, Je dient zelf je ticket aan te schaffen 

https://www.vuurol.nl/cms/wp-content/uploads/2017/12/Vuurol-2018.jpgv

Details

***
ma 21 mei 2018
12:45
18:00
8 deelnemers
Utrecht
Lage Vuursche
dagrecreatieterrein Drakenstein
15,50 euro (early bird)

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 8/8

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 8/8

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Theaterfestival Vuurol, Thema: Stroom wordt geladen