Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Avondje Noorderzon met o.a. talkshow Arno's Aperitief

Wie gaat er mee naar Noorderzon? Ik ga graag eerst naar Arno's Aperitief om 18.00 uur (€7). Daarna kunnen we lekker ons eigen gang gaan en in kleinere groepjes wat eten en drinken en kijken of er plek is bij containervoorstellingen. Verzamelen om 17.45 voor de Spiegeltent. Graag zelf een kaartje kopen. Wie liever later aansluit kan ons om 19.00 uur treffen bij de spiegeltent of ons vinden op zuid om een drankje te doen. Eindtijd is natuurlijk voor ieder zelf te bepalen.

info en tickets: https://www.noorderzon.nl/programma/programma-items/arno-van-der-heyden

Online betaal je € 2 transactiekosten. Tickets zijn ook te koop bij het Vrijdag Theater en de Kiosken in het Noorderplantsoen.

 

 

Arno van der Heyden | Arno’s Aperitief

De talkshow der Talkshows

Arno’s Aperitief is een niet-te-missen Noorderzonbegrip en een genre op zich. Ook dit jaar stort Arno zich weer elf dagen lang 24/7 met veel plezier helemaal op Noorderzon en geeft daarvan elke avond tussen 18:00 en 19:00 uur een sfeerverslag in de Spiegeltent. In beeld en geluid. Met liedjes, verhalen, conferences en dagelijks wisselende gasten. Artiesten en muzikanten sluiten aan om tijdens het Aperitief te komen spelen. Er zijn vrijkaarten te winnen in de inmiddels traditionele en hilarische Noorderzon Quiz. En uiteraard vindt dit allemaal plaats onder het genot van een hapje en een drankje. Wat moet je verder weten? Op beide donderdagen tijdens het festival wordt het Aperitief live getolkt door een gebarentolk: Dove Donderdagen. En op zondag 2 september vindt er voor het eerst een Aperitief Concert plaats met de jubilerende fanfare CWO uit Groningen!

“Arno van der Heyden is mijn vaste waarde. Deze wandelende spraakwaterval begeleidt ons door de Noorderzonprogrammering en trapt er nog een versnellinkje bij tijdens zijn favoriete onderdeel van het programma: de quiz.”

- Ons Haren

Details

***
vr 24 aug 2018
17:45
23:00
12 deelnemers
Groningen
Groningen
Noorderplantsoen Spiegeltent
7 euro

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 6/12

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 6/12

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Avondje Noorderzon met o.a. talkshow Arno's Aperitief wordt geladen