Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Nieuw Utrechts Toneel: Terug, naar De Kersentuin

Komende zomer voert het NUT weer een toneelstuk inclusief diner uit op een bijzondere locatie. Vorig jaar was dit erg leuk dus wil ik dit jaar weer gaan. Zodra er een aantal geinteresseerden zijn wil ik kijken welke datum het beste past.

Periode 23 t/m 26 augustus & 30 augustus t/m 2 september 2018

Aanvang 18:00 uur Locatie Kersenboomgaard Leidsche Rijn

Adres Emmy van Lokhorststraat, Utrecht Boekingen jannet@nieuwutrechtstoneel.nl Tickets ?40,- Vroegboekprijs t/m 21 juni ?32,50

TERUG IS TERUG!

In een oude kersenboomgaard, middenin de Vinex, speelt Greg Nottrot zijn versie van Tsjechovs klassieker De Kersentuin. Hij situeert zijn vertelling in zijn opa?s vervallen zomerhuis op een Grieks eiland. De plek waar hij iedere zomer zeven weken lang de tijd traag voorbij zag trekken. De plek waar zijn jeugd verpakt in doeken opgeslagen ligt. Een plek die hij wellicht verkopen moet.

Inclusief Grieks diner!

Na afloop van de voorstelling neem je plaats aan lange tafels voor een sfeervol mediterraans diner. Doe je te goed aan verse olijven, ijskoude Ouzo, frisse salades en sappige garnalen, terwijl op de achtergrond Griekse muziek speelt en de zon tevreden achter de kersenbomen zakt?

Terug, naar De Kersentuin is een nostalgische zomerse voorstelling over de heimwee naar vroeger, de Griekse crisis, vluchtelingen, xenofobie en ingemaakte kersen. Waan je op vakantie met een avond genoeglijke Griekse gastvrijheid.

Details

***
za 25 aug 2018
10 deelnemers
Utrecht
Utrecht
Kersenboomgaard Leidsche Rijn
32,50

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 6/10

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 6/10

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Nieuw Utrechts Toneel: Terug, naar De Kersentuin wordt geladen