Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Pierewaaien op het Wad

Met de boot vanaf Lauwersoog, over het stille Groninger wad, naar de oostpunt van Schiermonnikoog - ter hoogte van het laatste duin gaan we van boord - daar een afwisselende rondwandeling over de Balg, het Noordzeestrand, de kwelders en het wad (10 km) - wil je liever fotograferen, schilderen of jutten langs de eindeloze vloedlijn dan kun je je eigen plan trekken - terug aan boord steken we over naar Simonszand en varen langs het strand waar vaak (veel) zeehonden zijn te zien.

 

Wat is er inbegrepen bij de prijs?

De boottochten en de begeleiding. Bij de prijs inbegrepen zijn ook 2x koffie of thee met koek tijdens de vaartocht naar Schiermonnikoog en een warme maaltijd tijdens de terugtocht naar Lauwersoog. Een lunchpakket moet u van huis meenemen. Aan boord kunnen geen dieetmaaltijden worden verzorgd. Vegetarisch eten is wel mogelijk.

 

Wie heeft er zin om dit te gaan beleven? Opgave individueel, dwz dat je zelf je ticket moet aanschaffen in de webwinkel van de Pierewaai. Let op: het is op een vrijdag!

 

Meer info op: https://depierewaai.nl/individuele-aanmelding/3-vaar-wandeltocht-naar-oostpunt-schiermonnikoog-en-simonszand

 

Hier kun je ook zien hoeveel plaatsen er nog vrij zijn. We gaan met maximaal 30 personen deze tocht ondernemen.

 

 

Details

***
vr 7 sep 2018
08:00
21:00
6 deelnemers
Groningen
Lauwersoog
Het Wad
63,00

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 2/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 2/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Pierewaaien op het Wad wordt geladen